Ik wil helpen

Als club of vereniging

Vele handen maken licht werk

Door samen met je club of vereniging je 1 dag in te zetten bij het planten van bomen kan er al veel nieuwe natuur worden ontwikkeld. Een kind kan namelijk samen met een volwassene in een uur tijd 50 tot 100 boompjes planten! Per hectare kunnen er ongeveer 1150 boompjes geplant worden.

Voor het helpen ontvangt de club/vereniging een vooraf afgesproken bedrag, welke afhankelijk is van de grootte van het terrein en het aantal en soort boompjes die geplant worden. We proberen zoveel mogelijk de aanplant te laten plaatsvinden in de omgeving van de club of vereniging. Dus naast een bijdrage in de clubkas levert het ook nieuwe natuur op in je eigen omgeving. Twee vliegen in één klap! 

Hoe ziet een plantdag eruit?

Voordat de aanplant gaat plaatsvinden wordt het terrein met frees en ploeg bewerkt zodat de grond mooi los is. Na een algemene ontvangst en uitleg zal er onder begeleiding van een vakman worden begonnen met de aanplant van de nieuwe natuur. Tevens zijn er een aantal vrijwilligers aanwezig die helpen bij het planten. In de pauze staat er drinken en broodjes klaar. Ook is er dan tijd voor een stukje educatie.  Naast nuttig, vinden wij het vooral belangrijk dat een plantdag gezellig en ontspannend is.

Enthousiast geworden?

Denkt u: “ja dit is wel wat voor ons?” Neem dan gauw contact met ons op!

Als donateur

Om in samenwerking met clubs en verenigingen nieuwe natuur te kunnen ontwikkelen, zijn wij afhankelijk van giften van  particulieren en bedrijven. Dit kan om eenmalige giften gaan, maar ook om structurele steun.

Wilt u net als ons een steentje bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe natuur voor een betere leefomgeving nu en in de toekomst voor mens en dier? Klik dan op onderstaande button en doneer!

Omdat wij een ANBI-status hebben zijn giften fiscaal aftrekbaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Als sponsor

Wij zijn doorlopend op zoek naar sponsoren. 

Al onze sponsoren krijgen in ieder geval een eervolle vermelding op de homepagina van de website. 

Als vrijwilliger

Wij zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers. Neem contact met ons op via info@clubgreenup.org voor de mogelijkheden.

Contact Club Green Up

Club Green Up en Privacy

Bezoek ons op Social Media